Many more exiting features in new Focus Responsive Version by WallBB. Download Today.
Thread Rating:
  • 0 Vote(s) - 0 Average
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
Для досвідчених кухарів, хто іноді прагне готувати, проте не терпить кашлат у кухні!
Хочу розповісти історією, що виникла зі мене минулого робочого тижня. Дочка захотіла, аби як кулінарний експерт зробила один унікальне до великої події. Ваша героїня, безумовно, почала переглядати ідею у інтернеті і отримала несподіванку. Провела цілих нервущих півтора години, мов зомбі із сайту у бік сайт! Одні варіанти були надто з багатоетапні, інші варіанти - із дивними продуктами, ще кілька - з купою реклами. Але потім ваша героїня пригадала щодо цей дивовижний каталог і за 5 хвилин знайшла свою панацею - ідеальний вибір! Рецепт був настільки так зрозумілим, що навіть навіть моя ще дуже молода помічниця несподівано змогла своїй мамі стати справжнім підручним. В результаті ми зробили ніби з журналу десерт, і він був визнаний ідеальним відкриттям вечора. Тепер усі мої вже заздрісні подруги не дають мені проходу з питаннями: "Яким чином ти знайшла настільки просто бомбезний варіант?"
Каталог Швидко і смачно
Reply

Forum Jump:

Users browsing this thread: 1 Guest(s)

About Pvp-planet

Focus MyBB Theme is designed for MyBB 1.8 series and is tested properly till the most current version of MyBB i.e. 1.8.x. It is simple, clean and light MyBB theme with use of font-awesome icons and shrinking header.

Modify above message at Admin CP -> Templates and Styles -> Focus Templates -> Footer Template - footer

Quick Links

User Links