Many more exiting features in new Focus Responsive Version by WallBB. Download Today.
Thread Rating:
  • 0 Vote(s) - 0 Average
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
Для тих, котрі полюбляє кухнею, проте злиться через плутанину на кухні вдома!
Раніше думала, що чудово знаю як готувати, але в останні місяці мої страви стали скучними і повторювалися. Подружка порадила мені ознайомитись свіжі рецепти, але я не знала, де шукати. Випадково знайшла цей каталог і... це було справжнє одкровення! Виявилося, що є безліч сайтів з неймовірними рецептами, про які я навіть не здогадувалася. Я була в захваті від категорії з фірмовими стравами та рецептами різних кухонь світу. За останній місяць я спробувала страву італійської кухні, японської та а також грецької кухні! Моя домочадці дуже задоволені, а я усвідомлюю себе справжнім кулінаром. Також почала вести щоденник, де фіксую всі нові рецепти, які освоїла
Каталог
Reply

Forum Jump:

Users browsing this thread: 1 Guest(s)

About Pvp-planet

Focus MyBB Theme is designed for MyBB 1.8 series and is tested properly till the most current version of MyBB i.e. 1.8.x. It is simple, clean and light MyBB theme with use of font-awesome icons and shrinking header.

Modify above message at Admin CP -> Templates and Styles -> Focus Templates -> Footer Template - footer

Quick Links

User Links